Події
7 квітня 2020
Новий корпус «Охматдиту» плануємо відкрити 1 червня - Зеленський
Крім того, президент наголосив, що новий корпус "Охматдиту" - прямий приклад того, як має працювати "Велике будівництво".
news-image

Новий корпус "Охматдиту" планують відкрити 1 червня, повідомив президент України Володимир Зеленський. 

Про це зазначенко на офіційній сторінці президента в Фейсбук.

Охматдит" нарешті готовий! 1 квітня у новому корпусі закінчили основні будівельні роботи. Тепер справа за доставкою та підключенням медичного обладнання. Відкриття плануємо на 1 червня - до Дня захисту дітей", - написав Зеленський.

Президент України зазначив, що в такий непростий період протистояння епідемії коронавірусу вдалося дотриматися встановлених термінів.

Ми роками чекали на закінчення цього довгобуду. Наразі як ніколи важливо мати такі сучасні лікарні, особливо коли йдеться про дітей", - написав він.

Крім того, президент наголосив, що новий корпус "Охматдиту" - прямий приклад того, як має працювати "Велике будівництво".

Українські лікарні мають бути саме такими", - зазначив він.

Нагадаємо, за минулу добу відсоток тих, хто захворів на коронавірусну інфекцію в Україні, знизився, повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на щоденній селекторній нараді Президента Володимира Зеленського з представниками уряду та державних відомств, які залучені до запобігання поширенню COVID-19,

Також повідомляли, що відкритий лист президентові України Володимиру Зеленському від громади м. Монастириська щодо загострення ситуації у зв’язку з поширенням COVID-19 у Монастириському районі опублікувала місцева громадська активістка Світлана Безділь у соцмережі “Фейсбук”.

Читайте також:МОЗ закликає кожного з вдячністю ставитися до відданої праці медиків