Київ
7 квітня 2020
У столиці 279 підтверджених випадків COVID-19, помер чоловік 36-ти років
Із киян, що захворіли за минулу добу, госпіталізували 2 пацієнтів.
news-image

Загалом у столиці вже 279 підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко у Телеграм.

За минулу добу кількість киян, що захворіли на коронавірус, збільшилася ще на 12 людей. Одна людина померла.

Захворіли:

3 жінки віком від 34 до 41 року

5 чоловіків віком від 31 до 67 років

2 дівчаток по 3 роки і двоє хлопчиків 6 та 15 років.

Один чоловік, 36-ти років, помер. За життя чоловіка майже 2 тижні боролися лікарі Олександрівської лікарні. Він був підключений до апарату ЕКМО – насичення крові киснем. Але у чоловіка були дуже вражені легені. Тому врятувати його не вдалося", - розповів Кличко.

Із киян, що захворіли за минулу добу, госпіталізували 2 пацієнтів. Інші 10 лікуються вдома, на самоізоляції, під контролем лікарів.

Більшість киян, у яких діагноз підтвердився за минулу добу, за межі країни останнім часом не виїжджали. Тобто були інфіковані в Україні.

Лабораторно підтверджені випадки додались в наступних районах:

Голосіївський +1

Дарницький +3

Деснянський +0

Дніпровський +0

Оболонський +2

Печерський +2

Подільський +0

Святошинський +1

Солом’янський +0

Шевченківський +3

Як ми повідомляли, станом на 9:00 7 квітня в Україні 1462 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 45 летальних, 28 пацієнтів одужало.

Нагадаємо, 21 березня працівники Комунарського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області для перевірки дотримання карантинних заходів виїхали на один з ринків Запоріжжя, де виявили два кіоски, що, незважаючи на заборону, продовжували торгівлю продуктами харчування.

На 07.00 7 квітня в Збройних Силах України зареєстровано 4 випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них 1 летальний.

Читайте також:Данія послаблює карантин: відкриють дитсадки і початкові школи