Події
8 квітня 2020
Дніпро закриває в'їзд транспорту з інших регіонів
В’їзд автівок контролюватимуть патрульна поліція, Національна гвардія та працівники ДСНС.
news-image
Спеціальна комісія з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру місцевого рівня 7 квітня ухвалила рішення про заборону на в’їзд до Дніпра транзитного транспорту та транспорту, що прибуває з інших регіонів України.
Про це повідомили у пресслужбі міськради Дніпра.
Із 8 квітня до Дніпра заборонено в’їзд транспорту з інших регіонів України. Виняток лише для тих транспортних засобів, які залучаються до заходів із життєзабезпечення населення міста, наприклад, доставка продовольчих товарів. Обмеження набувають чинності 8 квітня і діятимуть до кінця загальнодержавного карантину, запровадженого урядом по всій Україні", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що в’їзд автівок контролюватимуть патрульна поліція, Національна гвардія та працівники ДСНС. Вони перевірятимуть усі транспортні засоби, вимірюватимуть температуру у тих, хто в’їжджає до міста. Людей із підвищеною температурою шпиталізуватимуть.

Міська комісія також ухвалила рішення про забезпечення співробітниками Національної поліції охорони периметру 21-ї інфекційної лікарні у Дніпрі.

У Дніпропетровській області джерелом спалаху коронавірусу стало зібрання баптистів в Першотравенську.

Нагадаємо, мер міста Дніпро Борис Філатов сказав, що влада уже готується до найгіршого варіанту, для цього на території кладовищ міста викопали 600 могил. Їх планують використати під можливе поховання померлих від коронавірусу.

Нардеп Дубінський опублікував нібито скрін поста Бориса Філатова про те, що міська влада Дніпра відстрілюватиме тварин, які не мають відповідної реєстрації в "КП Зооконтроль".

Читайте також:Уряд хоче збільшити видатки на пенсії на майже 20 мільярдів