Світ
9 квітня 2020
Олександр Усик розказав про яйця президента Білорусі
Чемпіон світу з боксу Олександр Усик сказав, що найкращим Президентом вважає Олександра Лукашенко.
news-image

Чемпіон світу з боксу, один з найвидатніших українських боксерів, Олександр Усик в інтерв'ю програми Ехо з Оленою Бондаренко сказав, що найкращим Президентом вважає Олександра Лукашенко:

Я не захищаю жодного з президентів та не збираюсь цього робити. Вони самі туди занурюються, самі все це роблять. Вони самі на це йдуть. Нічого собі таке рішення стати президентом. Нікого не захищаю, але насправді знаєте хто мені з президентів подобається з усіх, які є взагалі - Лукашенко. Якщо він правильні якісь речі робить, з яйцями чоловік, з величезними стальними яйцями, просто з великими такими."

Боксер зазначив, що президентів обирають люди, а Лукашенка він вважає "крутим мужиком з яйцями" і оцінює його в першу чергу як людину, а не як президента. Усик в захваті від того, як Лукашенко приймає рішення. Ведуча не ставила запитання як боксер ставиться до Путіна, мотивуючи це тим, що йому потрібно продовжувати кар'єру боксера. 

Боксер також сказав, що захоплюється й іншими великими людьми, які постраждали від Радянської влади і рятували людей і розповів про улюблені книги.

Нагадаємо, Президент Білорусі Олександр Лукашенко виступив проти повернення до країни громадян, які виїхали після попередження про пандемію коронавірусу.

Також повідомляли, що у РФ уже починається дефіцит їжі. Про це повідомив президент Білорусі Олександр Лукашенко, говорячи про те, що в білоруських магазинах вистачає продовольчих товарів.

Читайте також:Прикордонники допомогли 39 українцям повернутися з Білорусі до Києва