Події
14 квітня 2020
Перша смерть від COVID-19 у Запопоріжжі: чоловік лікувався вдома парацетамолом
Хворий довгий час не звертався до медиків, і маючи високу температуру, самостійно лікувався парацетомолом.
news-image

У Запоріжжі - перший летальний випадок від COVID-19.

65-річний житель міста помер, він довгий час займався самолікуванням, повідомив головний санітарний лікар Запорізької області Роман Терехов в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна"

Другий летальний випадок від COVID-19 у Запорізькій області, стався в Запоріжжі. Помер 65 річний чоловік, що надійшов у відділення інтенсивної терапії обласної інфекційної лікарні з пневмонією. У нього виявили COVID-19, пацієнт був підключений до апарату ШВЛ. Однак, через вірусні ускладнення він помер", - сказав Терехов.

Як підкреслив головний санітарний лікар Запорізької області, хворий довгий час не звертався до медиків, і маючи високу температуру, самостійно лікувався парацетомолом.

Як повідомляють місцеві інтернет-агентства, йдеться про директора ринку Комунарського району Запоріжжя.

Нагадаємо, у Києві серед осіб, у яких за останню добу виявили коронавірус COVID-19, 26 жінок віком від 26 до 74 років, 24 чоловіків віком від 21 до 82 років, а також шестеро дітей (троє дівчаток та стільки ж хлопчиків) віком до 7 років.

Як стало відомо, за даними ЦГЗ, станом на 9:00 14 квітня в Україні 3372 лабораторно підтверджені випадків COVID-19, з них 98 летальних, 119 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 270 нових випадків.

Читайте також:В ООН закликають заборонити торгівлю дикими тваринами для запобігання епідеміям в майбутньому