Суспільство
16 квітня 2020
В Україну повертаються часи репресій та переслідувань - Савінцев
Про реванш колишніх регіоналів - у новому випуску "Іншого кута" з Сергієм Савінцевим.
news-image

Якщо Вам здається, що справа Тетяни Чорновол немає жодного стосунку до реваншу колишніх регіоналів,  то пропонуємо подивитися на цю ситуацію під іншим кутом разом з політичним блогером Сергієм Савінцевим.

Більшість людей знає Тетяну Чорновол як народну депутатку 8 скликання, яка тісно дружила з Сергієм Пашинським, часто робила гучні заяви, а подекуди йшла на божевільні вчинки. Тепер Тетяні вхід до ДБР відкритий. Її навіть почали туди запрошувати, щоправда не в гості, а на допити.

Значній частині українського населення на це байдуже або взагалі подобається. Бо їм здається, що Чорновол нарешті судитимуть за щось погане. 

Але судять її не за депутатську діяльність. Головне звинувачення, яке висувають Чорновол, це те, що вона 18 лютого 2014 року разом з іншими активістами Євромайдану підпалила центральний офіс партії Регіонів. А тепер до суті... ", - каже Савінцев.

6 років слідство не цікавило хто підпалив той офіс. В той час, особливо з 18 лютого, на Майдані відбувались значно гірші події. За якийсь там підпал офісу партії, яка привела в Україну війну та спричинила анексію Криму ніхто не згадував.

Проте, раптом, у березні 2020 року, коли ДБР очолює людина на ім'я Олександр Бабіков, все змінюється. Олександр Бабіков - це колишній адвокат Віктора Януковича...

Чи вірить хтось з вас, що керівник ДБР не контролює і не впливає на слідчих, які йому підпорядковані? Питання звісно риторичне", - запитує Сергій.
Захисник Януковича завжди буде мати образу на тих, хто боровся проти його боса на Майдані і в судах. Особливо тоді, коли справи у суді програні, а Янукович з ганьбою втік з країни", - констатує блогер.

Про те, чому саме Чорновол дивіться в новому випуску "Іншого кута" з Сергієм Савінцевим.

Нагадаємо, Денис Єрмак прямим текстом говорить, що для отримання високої посади необхідно, щоб за цю людину постійно нагадували.

Також повідомляли, що поки одні українці обурюються новими обмеженнями та демонстративно перепливають Дніпро, інші - штампують тисячі поправок, щоб затягнути процес ухвалення одного законопроєкту.

Читайте також:Венедіктова завела справу проти Порошенка