Крилата писанка: киянам показали знаменитий літак з незвичного ракурсу
Зараз літаки підприємства допомагають багатьом країнам Європи у боротьбі із коронавірусом – доставляють медичне обладнання з Китаю
news-image

Українці відзначають Великдень. Незвичне привітання зробили шанувальникам української авіації у ДП «Антонов» - замість традиційної ілюстрації з паскою та писанками опублікували «ніс» літака», який під певним ракурсом дуже нагадує писанку, виконану в українських кольорах, пише «Є!», з посиланням на vechirniy.kyiv.ua.

Вітаємо зі світлим святом Пасхи! Здоров'я, миру, злагоди вашому дому та чистого неба!, - написали у ДП «Антонов».

Зараз літаки підприємства допомагають багатьом країнам Європи у боротьбі із коронавірусом – доставляють медичне обладнання з Китаю.

У період з 19 березня по 15 квітня 2020 року літаки марки «Ан» перезли більше 1500 тонн вантажу для боротьби з коронавірусом. Очікується, що до кінця квітня, згідно з укладеними контрактами, буде перевезено ще понад 1000 тонн вантажу

Окрім важливої гуманітарної місії українські літаки стають справжніми героями перших шпальт і ефірів у країнах, куди прибувають. У Варшаві пряму трансляцію прибуття «Мрії» до аеропорту дивилося понад 80 тисяч глядачів. А повтори – декілька сотень тисяч.

Читайте також: Православна церква України отримала благодатний вогонь