Події
21 квітня 2020
У Житомирській області та в Чорнобильській зоні продовжують гасити пожежі
Силами ДСНС надається допомога працівникам лісгоспів на території ДП «Овруцьке ЛГ», «Овруцьке СЛГ» Житомирської області, щодо гасіння окремих осередків тління трав'яного настилу, пеньків та деревини.
news-image

Станом на 8 годину 21 квітня силами ДСНС надається допомога працівникам лісгоспів на території ДП «Овруцьке ЛГ», «Овруцьке СЛГ» Житомирської області, щодо гасіння окремих осередків тління трав'яного настилу, пеньків та деревини. Про це пише ДСНС України у Фейсбук.

О 08 годині 21 квітня пожежу лісової підстилки на території Словечанського ЛГ локалізовано, залишається 1 не локалізований осередок горіння (ДП Овруцький спец. ЛГ Виступовицьке лісництво поблизу сіл Жолудівка та Журба. На інших осередках продовжуються роботи по гасінню пожеж всередині локалізованих ділянок.

До гасіння залучено 1 тис. 69 чол. та 155 од. техніки, з них від ДСНС 176 чол. о/с та 41 од. техніки.

Нагадаємо, у Тернопільські області горів Чистилівський орнітологічний заказник загальнодержавного значення. Пожежа виникла 17 квітня на площі близько 8 га.

Також ми писали, що уряд надасть необхідне фінансування людям, які постраждали від пожеж. Про це заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак на нараді за участю силовиків.

До гасіння лісових пожеж у Житомирській області залучили техніку "Укрзалізниці". Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій

Читайте також:Яких наслідків чекати українцям у результаті пожежі в Чорнобильській зоні?