Суспільство
22 квітня 2020
Зеленський переконаний, що закінчить війну на Донбасі до кінця президентського терміну
Президент зробив гучну і лаконічну заяву щодо своєї головної передвиборної обіцянки в першу річницю своєї каденції
news-image

Глава держави Володимир Зеленський через рік з дня свого обрання в якості лідера нації заявив, що пам'ятає про свою передвиборну обіцянку - закінчити війну з Росією на Донбасі і встановити в регіоні мир, а тому досягне цієї мети до кінця президентської каденції. Про це Зеленський сказав у документальному фільмі "Рік президентства Зеленського", пише «Є!»  

Упевнений персонально. До закінчення строку моєї каденції ми закінчимо цю війну", - коротко і рішуче заявив український гарант.

При цьому Зеленський зазначив, що його впевненість базується не просто на припущеннях, а на конкретних діях: так, приміром, зараз ведеться підготовка до щотижневих онлайн-зустрічей Тристоронньої контактної групи.

Тобто ми прискорили цей процес, і будуть результати. Після кожної Мінської зустрічі має бути папір, що ми про щось домовилися і крок вперед ми зробили", - зазначив глава держави

За словами президента, він не має наміру "тягнути гуму", якщо побачить, що Мінський процес не дає результатів.

Я говорив, що готовий чекати один рік, готовий працювати один рік. Якщо Мінський процес не буде працювати, то ми будемо міняти тактику. Ми до цього готові - рік ще не пройшов", - уклав Володимир Зеленський.

Також читайте: Зеленський: склад уряду буде змінюватися, поки не стане ідеальним

Читайте також:В Україні презентували цифрові паспорти