Суспільство
27 квітня 2020
На Буковині фермер через карантин знищив 2 мільйони квітів
Три дні разом із працівниками чоловік зривав бутони тюльпанів на площі півтора гектара.
news-image

Чоловік розповідає, що вже зазнав збитків на понад двадцять тисяч доларів. Власник тюльпанового поля через карантин не зміг влаштувати традиційний квітковий фестиваль, тож вирішив хоча б спробувати врятувати цибулинки і знищив 2 мільйони квітів, йдеться в ТСН.

Три дні разом із працівниками він зривав бутони тюльпанів на площі півтора гектара. Каже, продати їх не вдасться, зате можна зберегти кореневища квітів.

Щороку помилуватися різноманітними тюльпанами, провести фотосесію чи купити букет до фермера приїжджали сотні чернівчан. Цьогоріч, нарікає він, вже зазнав збитків на понад двадцять тисяч доларів. "Мали зробити фотозони. Фестиваль, відкриття, мало б бути цікаво, але бачите, з карантином не хочеться ризикувати",- каже  фермер Олександр Стратійчук. 

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до прем’єр-міністра і просить дозволити торгівлю на продуктових ринках

Як стало відомо, кабінет міністрів України відпрацьовує можливість відкриття ринків за певним протоколом дотримання правил безпеки під час епідемії COVID-19.

Також ми писали, що в Україні обвалились ціни на свіжі овочі через закриті ринки.

Читайте також:Готелі в Туреччині можуть відкрити до кінця травня