Київ
28 квітня 2020
У центрі Києва у карантин продовжує працювати ресторан нардепа Тищенка
Цікаво, чи здогадується поліція, що в центрі міста продовжує роботу ресторан нардепа?
news-image

У центрі столиці ресторан "Велюр", котрий належить мережі "Наша карта" народного депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка, продовжує працювати попри карантин.

Про це йдеться у розслідуванні BIHUS info.Як зазначається у сюжеті видання, гостями ресторану є депутати, бізнесмени та колишні члени Партії регіонів.

Верховні жруни: хто святкує карантин у Колі? Коли річниця вибуху на ЧАЕС - "свято", то і карантинні обмеження - пофіг.  Це звичайні кав'ярні і бари хай думають, як вижити, інше діло - депутатський ресторан ревізора Тищенка, що нині нардеп від "Слуги Народу". Тут триває бенкет - хоч приймають лише “особливих” гостей. Серед них: Антон Яценко, нардеп та хрещений батько тендерної мафії, Павло Куфтирєв, партнер Коломойського та помічник нардепа від СН, Віталій Кисіль, менеджер ахметівського «Метінвесту», Сергій Трофімов, перший заступник голови ОП та екс-продюсер «Квартал 95» та інші політики. Цікаво, чи здогадується поліція, що в центрі міста продовжує роботу ресторан нардепа?", - йдеться у повідомленні.

Як виправдав роботу ресторану сам Тищенко та які відмазки вигадували його гості, дивіться у сюжеті.

Нагадаємо, з 27 квітня в Литві починає діяти новий етап пом'якшення карантину - при дотриманні чітких вимог відкриються вуличні кафе, салони краси і музеї

Як стало відомо, Дмитро Кулеба, міністр закордонних справ України припускає, що за найоптимістичнішим сценарієм відновлення подорожей світом може відбутися до кінця цього літа.

Раніше ми писали, Туреччина рекомендує бізнесу перенести початок туристичного сезону.

Читайте також:На Буковині фермер через карантин знищив 2 мільйони квітів