Суспільство
28 квітня 2020
Евакуація українців: на початку травня МАУ виконає 11 спецрейсів
Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" здійснить 11 спеціальних рейсів для повернення українців з-за кордону
news-image

Про це повідомляє МАУ у Facebook, пише «Є!».

На початку травня МАУ виконає 11 спеціальних міжнародних рейсів для повернення громадян України і нерезидентів, що мають право в’їзду до нашої країни", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 1 травня 2020 будуть здійснені рейси Амстердам – Київ, Тель-Авів – Київ; 3 травня: Женева – Київ, Дубай – Київ, Шарм-ель-Шейх – Київ; 5 травня: Торонто – Київ, Дортмунд – Київ, Прага – Київ; 7 травня: Мадрид – Київ, Мілан – Київ; 9 травня: Мюнхен – Київ.

Крім того, повідомляється, що на кожному з напрямків зафіксовано єдину кінцеву вартість, до якої включені всі податки та збори, а також перевезення одного місця зареєстрованого багажу вагою до 23 кг. Реєстрація на рейси здійснюватиметься виключно в аеропорту вильоту і є безкоштовною.

Як повідомлялося раніше, міністр інфраструктури України Владислав Криклій опублікував повний перелік спеціальних рейсів, якими громадяни України зможуть повернутися додому.

Загалом евакуаційні рейси будуть виконуватися до 11 травня з різних країн світу. Наразі вже є заплановані рейси з таких міст, як: Маямі, Гельсінкі, Неаполь, Стокгольм, Єреван, Париж, Ніцца, Софія, Ларнака, Тель-Авів, Амстердам, Дюссельдорф, Цюрих, Лісабон, Женева, Дубай, Франкфурт, Прага, Мілан, Торонто, Осло, Аліканте, Ер-Ріяд, Бангкок, а також з Пхукету та Балі.

Також читайте: Українські авіакомпанії отримають компенсації за евакуаційні чартерні рейси - Криклій

Читайте також:«МАУ» відправить до США спецрейс для повернення українців додому