Політика
5 травня 2020
Максим Куляєв про гонку публічних висловів команди Президента
У гонці гучних публічних висловлювань команди президента перехопив лідерство Кирило Тимошенко.
news-image

Про найгучніші вислови представників "Слуги народу" та зокрема Кирила Тимошенка, який останнім часом перехопив лідерство у гонці гучних публічних висловлювань команди президента, на своїй сторінці в facebook написав політичний аналітик Максим Куляєв.

У гонці гучних публічних висловлювань команди президента перехопив лідерство Кирило Тимошенко. Пальма першості по гідності належить йому. Я однозначно готовий назвати його своїм улюбленцем за останні кілька днів", - пише Максим Куляєв.

Аналітик стверджує, що політик намагається захистити президента грудьми в скандалі з гуманітарною допомогою, показуючи реальні дії під час карантину.

Кирило Тимошенко:

Це реклама нашої  "Мрії". Ми їхали зустрічати найбільший літак у світі, і цей літак український".

На це Максим Куляєв зазначив:

Але цього мало для іміджу президента, який ретельно вибудовує Кирило Тимошенко. Для повноти образу Зеленського нам не вистачає відчуття "жорсткої руки" і сили. Це все він розкрив і доповнив в скандалі за участю Тищенка і його "Велюра"".

Як пише політичний аналітик, Кирило Тимошенко стверджує, що у президента була дуже жорстка розмова з цим народним депутатом і після неї ресторан не працює.

Кирило Тимошенко:

По-перше, як ви бачите, ресторан не працює. Жорстка розмова вилилася в те, що я сподіваюся, для всієї фракції буде прикладом, що не треба так більше робити".

Також Максим Куляєв наводить декілька улюблених висловів членів команди президента:

Давід Арахамія:

Україні слід тимчасово відмовитися від політики гармонізації власного законодавства з ЄС."

Богдан Яременко про виклик повій в Раді:

Заздалегідь домовившись з колегами з партії, я вирішив таким чином заявити свій протест проти тих, хто називає себе журналістами".

Володимир Брагар:

Продай собаку і оплати комуналку".

Сергій Сивохо:

У мене немає бажання закінчувати війну в голові Путіна, я хочу закінчити війну в головах жителів України".

Ольга Василевська-Смаглюк:

Мені здається, що у нас в країні настільки сильна свобода слова, що її пора б вже трошки приглушити з поваги до інституту президентства і фільтрувати свою промову"

Олександр Дубинський:

Мама любить швидкість".

Юлія Мендель:

Поки український президент перетворюється на одного з найвпливовіших людей в світі, нам, українцям, варто очікувати ще більше приємних новин у 2020 році".

Андрій Єрмак:

А ви ніколи не думали про те, что наш нинішній президент - один з найвеличнішіх лідерів цього світу ...".

Володимир Зеленський:

“ Я вам не лох".

 

Нагадаємо, мер Черкас поскаржився на погрози з Офісу Президента. Там відхрестилися і кажуть — це пранк.

Раніше політичний блогер Сергій Савінцев у черговому випуску "Іншого кута" розповів, кому карантинні правила неписані і як правила поведінки поліцейських змінюються в залежності від того, з ким вони мають справу: заступником голови КМДА чи звичайним журналістом.

Читайте також:Тимошенко стала доларовою мільйонеркою