YouTube проведе онлайн-випускний для школярів, які залишаться вдома через пандемію. Запросили Леді Гагу та Мішель Обаму
YouTube 6 червня проведе онлайн-випускний для школярів і студентів, які вимушені залишатися вдома через пандемію коронавірусу.
news-image

YouTube 6 червня проведе онлайн-випускний для школярів і студентів, які вимушені залишатися вдома через пандемію коронавірусу. На шкільну вечірку запросили артистів та представників бізнесу.

Про це повідомляє The Verge, пише Громадське.

Гостями онлайн-випускного буде експрезидент США Барак Обама та його дружина Мішель Обама, гендиректор Google Сундар Пічай, південнокорейський гурт BTS та співачка Леді Гага. Вони мають виголосити промови для випускників.

Також на онлайн-випускному будуть спеціальні виступи від Алісії Кіс, Келлі Роуленд, Керрі Вашингтон, Zendaya а також YouTube-блогерів Dude Perfect і The Try Guys.

Розклад події оголосять 17 травня. А за два дні до цього онлайн-випускний проведе Facebook. Його ведучою буде американська телеведуча Опра Вінфрі, а виступатимуть Майлі Сайрус, Jones Brothers, Lil Nas X та інші.

Нагадаємо, українським абітурієнтам змінили умови вступу до університетів. Вступна кампанія-2020: Міносвіти має два сценарії ЗНО.

До речі, 12 та 14 травня — у дні, коли мали відбутися півфінали Євробачення-2020, Європейська мовна спілка влаштує спеціальні шоу. Переможці Національного відбору на Євробачення-2020 гурт Go_А візьме участь у спеціальному онлайн-шоу "Вшанування пісень Євробачення" (Eurovision Song Celebration), яке 12 травня о 22:00  транслюватимуть на офіційному ютуб-каналі конкурсу.

Читайте також:В Єгипті запустили безкоштовні онлайн-подорожі гробницями та визначними пам'ятками