Суспільство
6 травня 2020
В РНБО стурбовані можливою нестачею продовольства серед населення
Глава РНБО звернувся до Кабміну з проханням забезпечити додаткове накопичення резервів продовольства для українців
news-image

Голова Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов закликав уряд країни зайнятися питанням забезпечення додаткових резервів накопичення продовольства для потреб населення. Про це повідомляє прес-служба РНБО на своїй сторінці в Facebook, пише «Є!».

Питання продовольчої безпеки держави в контексті реалізації заходів по запобіганню поширення коронавірусної інфекції COVID-19 є пріоритетним і перебуває на контролі у президента Володимира Зеленського", - зазначено у повідомленні, посилаючись на Данилова.

Також він додав, що національний карантин не може стати перешкодою для продовження цих процесів по накопиченню необхідних резервів.

Реалізуючи ініціативу глави держави РНБО направив лист прем'єр-міністру Денису Шмигалю з проханням доручити Міністерству розвитку економіки і сільського господарства разом з відповідними державними органами опрацювати питання щодо доцільності перегляду номенклатури продовольчої групи товарів і, при необхідності, збільшення переліків товарних груп та обсягів їх накопичення в системі держрезерву", - зазначає відомство.

Також читайте: Тестування під загрозою - лабораторії не справляються з обсягами перевірок на COVID 19

Читайте також:В умовах карантину українці стали більше випивати