Київ
15 травня 2020
Кличко показав макет нового фонтану у Києві
Мер Києва показав, як виглядатиме новий фонтан, що встановлять уже цього року.
news-image

Новий фонтан планують встановити у столиці у верхній частині парку «Володимирська гірка». Про це йдеться на сторінці Віталія Кличка у Фейсбук.

Мер Києва показав, як виглядатиме новий фонтан, що встановлять уже цього року. Фонтан готують у вигляді скульптури покровителя столиці- Архистратига Михаїла.

Друзі! Київ готується до того, щоб повернутися до звичного життя. Так, це відбуватиметься поступово. Так, небезпека не відступила. Але місто живе і розвивається. Ми продовжуємо оновлювати інфраструктуру, ремонтувати парки і сквери. Готуємо і нові цікаві об`єкти, що, переконаний, стануть знаковими. Про один із них - у відео», - йдеться у повідомленні.

Кличко також продемонстрував макет майбутнього фонтану, над яким сьогодні працюють у майстерні.

Через декілька місяців ми плануємо презентувати новий фонтан - з дуже гарною скульптурою Архистратига Михаїла, який вважається покровителем Києва. Переконаний, цей фонтан стане ще одним магнітом для киян і гостей нашого міста», - зазначив Кличко.

Нагадаємо, міський голова Києва Віталій Кличко звернувся до уряду, щоб з 25 травня дозволити відновити роботу метро в столиці.

Також ми писали, що кількість киян, в яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася ще на 56 людей. Серед них – 9 медиків.

Читайте також:Масовий спалах коронавірусу в Києві