Світ
19 травня 2020
У Франції через коронавірус знову закривають школи
Школи, де виявили інфікованих, негайно закрили.
news-image

Минув тиждень, як у Франції відкрили частину шкіл і такі дії влади поки не увінчалися успіхом. За цей короткий проміжок часу у країні зафіксували щонайменше 70 випадків інфікування COVID-19 серед учнів та вчителів навчальних закладів.

Зауважимо, що навчальний процес відновився не у всіх французьких школах, за парти зокрема знову сіли близько 150 тисяч учнів молодших класів. На жаль, це призвело до нового спалаху коронавірусу, передає 24tv з посиланням на CBS News.

Зареєстровані 70 випадків COVID-19 серед учнів або вчителів. З огляду на те, що інкубаційний період становить кілька днів, вони, ймовірно, заразилися до відкриття шкіл, – розповів міністр національної освіти Франції Жан-Мішель Бланкер.

Школи, де виявили інфікованих, негайно закрили. Таким чином лише на півночі Франції були закриті 7 шкіл.

Франція школа

Франція школи

У Франції з початку пандемії COVID-19 інфікувалися 177 240 людей, померли від ускладнень інфекції понад 28 тисяч осіб.

За кількістю випадків захворювання Франція перебуває на 7 місці в світі.

Раніше повідомляли, що у Франції з 1 березня померли 25 201 осіб (15 826 у лікарнях та 9375 у соціальних та медико-соціальних закладах, переважно будинки престарілих).

Зазначимо, влада Словенії оголосила про перемогу над коронавірусом. З початку пандемії у країні виявили 1 465 випадків COVID-19, досі хворіють 1 092 людини.

Читайте також:З 25 травня Кабмін дозволить роботу метро та дитсадків – Шмигаль