Київ
19 травня 2020
Поліція оштрафувала три нічні клуби в Києві
Правопорушникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 34 до 170 тисяч гривень.
news-image

За роботу розважальних закладів, попри заборону в умовах карантину, поліцейські склали три адміністративні протоколи. Про це йдеться на сторінці Національної поліції Києва.

Посадових осіб таких закладів притягнуто до відповідальності за ст. 44-3 КУпАП. Їм загрожує покарання у вигляді штрафу від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

Вчора під час моніторингу мережі Інтернет виявлено інформацію про роботу кількох нічних клубів у столиці всупереч вимогам карантинних обмежень. У результаті перевірки та відпрацювання цієї інформації столичні поліцейські на посадових осіб цих закладів склали 3 протоколи за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення у Печерському та Шевченківському районах Києва. Правопорушникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 34 до 170 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Як стало відомо, мер Києва Віталій Кличко звернувся до поліції з вимогою перевірити всі нічні клуби столиці. За його словами, міська влада не дозволяла відкривати нічні клуби та інші розважальні заклади, натомість деякі з них працюють.

Нагадаєамо, в Україні з 22 травня буде запроваджений адаптивний карантин, який можна буде посилювати локально, якщо будуть спалахи захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також:Українські інтернати закрили на карантин, а дітей повернули в небезпечні сім'ї: їхні життя під загрозою