Події
22 травня 2020
Кривава трагедія на Житомирщині
Підозрюваного у вбивстві 7 людей затримано поліцейськими і він знаходиться під вартою.
news-image
В лісі Житомирської області один з членів компанії друзів, які виїхали на риболовлю, розстріляв сімох людей

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Facebook.

На березі ставка неподалік від с.Новоселиця Попільнянського району Житомирської області відпочивала компанія киян, які там зібралися половити риби. Всього, за даними слідства, їх було 9 чоловік, включаючи орендаря ставка 1962 р.н.", - написав Геращенко.

За його словами, після розпиття спиртних напоїв шестеро відпочивальників лягли спати в сарайчику, що стоїть на березі ставка . Двоє залишилися розпивати спиртні напої з орендарем ставка. Близько 1.00 ночі орендар ставка, професійний мисливець З., на грунті раптово виниклих різких неприязних відносин, почав розстрілювати відвідувачів з належної йому гладкоствольної мисливської рушниці марки "ІЖ".

За інформацією заступника голови МВС, орендар ставка спочатку вбив двох чоловіків, які залишалися поруч з ним, потім почав розстрілювати шістьох сплячих.

Всього він встиг розстріляти сімох людей. Лише один, почувши постріли, встиг втекти в ліс, вийти в село і викликати поліцію", - зазначив Геращенко.

Підозрюваного у вбивстві 7 людей затримано поліцейськими і він знаходиться під вартою. Зброю вбивства вилучено.

Затриманого буде направлено на судово-психіатричну експертизу, після чого суд вирішить осудний він чи ні. Думаю, що суд не матиме іншого рішення, як довічного позбавлення волі для людини, яка позбавила життя сімох", - написав Геращенко.
 

Як стало відомо OBOZREVATEL, в результаті НП біля села Новоселиця Попільнянського району Житомирської області загинули бійці батальйону ім. Кульчицького та в/ч 3018 Нацгвардії

Серед загиблих – двоє діючих військовослужбовців батальйону ім. Кульчицького, ще кілька людей раніше демобілізувалися або були звільнені після закінчення контракту. Це підтвердили журналістам і в самому підрозділі.

Два дні тому вони поїхали на риболовлю, це знали і товариші по службі, і друзі. Сьогодні повинні були повернутися", – розповіли військові

 

Орендаря вони давно знали, чоловіки їздили відпочивати на цей ставок не вперше. Що стало причиною конфлікту, поки невідомо, проте орендар взяв рушницю і почав розстрілювати відвідувачів.

Нагадаємо, суд на два місяці залишив під вартою підозрюваного у вбивстві доброволиці Аміни Окуєвої Ігоря Редькіна.

Також повідомляли, що у центрі Києва, в квартирі на вулиці Городецького, знайшли застреленим бізнесмена Леоніда Вульфа. Правоохоронці озвучили версію про самогубство.

Зазначимо, поліція розслідує смерть Сергія Старицького як самогубство, друг загиблого повідомив про умисне вбивство.

Читайте також:На Донбасі загинув командир батальйону «Луганськ-1»