Суспільство
22 травня 2020
1 червня буде відновлена робота спортивних комплексів, фітнес-центрів та басейнів
Коли уряд приймає рішення щодо того чи іншого пом'якшення на різних етапах виходу з карантину, враховується і епідемічна ситуація.
news-image

З 1 червня робота спортивних комплексів, фітнес-центрів разом з басейнами, у рамках послаблення карантинних заходів, буде відновлена.

Про це на брифінгу повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Коли ми приймаємо рішення щодо того чи іншого пом'якшення на різних етапах виходу з карантину, ми, в тому числі, дивимося на епідемічну ситуацію, яка є в різних країнах світу... Тому нами було прийнято рішення, що, починаючи з 1 червня, тобто, з третього етапу виходу з карантину буде відновлена робота спортивних комплексів, фітнес-центрів разом з басейнами", - повідомив він.

Нагадаємо, Київська обласна державна адміністрація вирішила не пом’якшувати карантин. Пояснюють це тим, що кількість випадків захворювання на коронавірус на 100 тисяч населення перевищує норму, допустиму для послаблення обмежень.

Як ми писали, станом на 9:00 22 травня в Україні 20148 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 588 летальних, 6585 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 442 нові випадки

Також стало відомо, як послаблять карантин у столиці України.

Зазначимо, що Міністр охорони здоров’я Максим Степанов, міністр Кабміну Олег Немчинов та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков їздили у Чернівецьку область з робочим візитом.

Читайте також:Ще кілька місяців «м’яких кроків»: Аваков зробив невтішний прогноз щодо карантину в Україні