ТОП-5 фільмів про поїзди для перегляду на вихідні
Підбірка фільмів про поїзди
news-image

Що подивитись на вихідні? Журналісти «Є!» зробили для вас підбірку фільмів про поїзди. Зберігайте собі десь, щоб не загубити та подивитись всі.

1. «Пасажир» (2018)

Персонаж Ліама Нісона, нічим не примітний страховий агент Майкл Вурліч, щоранку їздить на роботу на приміському поїзді, де всі давно один одного знають. Але одного разу, в день, коли його звільнили, до чоловіка підсіла незнайомка, яка запропонувала Вурлічу взяти участь в експерименті і отримати винагороду - 75 тисяч доларів. Коли Майкл знайшов обіцяну йому суму, він зрозумів, що вплутався в небезпечну гру, а на кону життя всіх пасажирів поїзда.

2. «Вбивство в Східному експресі» (2018)

Фільм знято за однойменним романом письменниці Агати Крісті, який вийшов друком в 1934 році. Успішний бельгійський детектив Еркюль Пуаро (Кеннет Брана) знаходився в Стамбулі, коли йому знадобилося терміново виїхати до Великобританії. Найзручнішим маршрутом є Східний експрес, потяг, що прямує через всю Європу зі Стамбула в Париж. Дивним чином всі квитки розкуплені. Еркюлю допомагає власник компанії-перевізника, що їде цим же поїздом. Дорогою потяг зупиняється через заметені снігом колії, а в одному з купе виявлено мертвого пасажира.

3. «Поїзд в Пусан» (2016)

Сеул був охоплений серією загадкових спалахів невідомого вірусу, проти якого медицина виявилася безсилою, через що влада оголосила надзвичайний стан. Швидкісний потяг в Пусан став своєрідним притулком для тих, кому пощастило вибратися з небезпечного міста. Ніхто з пасажирів навіть не здогадувався, що їм пощастило отримати квиток, оскільки саме він може зберегти їм життя. Але чи надовго люди зможуть залишатися в безпеці? Безжальний вірус поширюється з величезною швидкістю і в певний момент він може наздогнати і пасажирів. Чи вдасться кому-небудь зберегти своє життя і вибратися з поїзда? ..

4. «Некерований» (2016)

Кріс Пайн і Дензел Вашингтон в історії про управління безпілотним локомотивом, що несе небезпечний вантаж. Склад мчить на величезній швидкості і ризикує вилетіти з рейок на будь-якому повороті, що призведе до хімічної катастрофи. Для того, щоб зупинити сталевого монстра, зроблено все, що було можна, але спроби були марними ...

5. «Небезпечні пасажири поїзда 123» (2009)

Уолтер Гарбер досвідчений диспетчер нью-йоркського метрополітену. Його роботу ніяк не назвеш спокійною, доводиться бути дуже уважним, щоб забезпечити нормальне функціонування величезного підземного організму. Але на цей раз йому випадає абсолютно особливе чергування. Уолтер отримує повідомлення про те, що один з потягів підземки захоплений терористами. На чолі бандитів варто Бернард Райдер, який вимагає від міської влади десять мільйонів, погрожуючи розпочати розстріл випадкових пасажирів. Гарбер повинен вести переговори. Герой усіма силами намагається утримати терористів від прийняття відчайдушних кроків, щоб виграти трохи часу. Але Райдер більше не має наміру чекати, тим більше, що один з бандитів, колишній машиніст, убитий. Тепер Гарбер сам повинен відправитися в захоплений потяг і передати викуп Райдер.

Читайте також: Найкращі фільми про космос для перегляду на вихідні