Політика
24 травня 2020
Притула, якщо піде в мери, то візьме в свою команду не «Вар’яти-шоу», а фахівців
“Буду вдячний!”: Притула здивував заявою про балотування у мери Києва
news-image

Український телеведучий, волонтер, актор та шоумен Сергій Притула заявив, що питання щодо балотування у мери Києва потрібно розглядати комплексно. Про це шоумен розповів в інтерв’ю “Радіо Свобода” , пише «Є!» .

Притула зазначив, що це рішення потребує серйозних роздумів.

За його словами, посада Київського міського голови – це “дуже круто і дуже почесно, і дуже відповідально”. Але без конструктивної більшості у міській раді, зазначає він, ця посада перетвориться на посаду людини, яка перерізає стрічки на відкритті нової школи. Тому балотуватися на такий високий пост без розуміння, як буде виглядати співпраця з депутатським корпусом у Київраді як мінімум безвідповідально і потребує серйозних роздумів.

Шоумен також додав, що наразі йому багато чого треба обдумати і зважити, перш, ніж щось робити і він не готовий до передчасних прийнять якихось рішень.

Притула також зазначив, що для такого серйозного “челленджу”, як боротьба за посаду мера Києва, потрібна професійна команда, на яку можна не боятися перекласти частину повноважень. І це повинні бути не учасники “Вар’яти-шоу”, а профільні фахівці.

Він також заявив, що бажав би оточувати себе людьми, які є бюрократами у своїй сфері діяльності. За його словами, людям варто відходити від негативного сприйняття слова “бюрократ”, яким його зробила радянська система. Притула підкреслив, що бюрократи є “кров’ю” державного управління і тими, хто створює фундаменти і цементує їх у вигляді державних інституцій.

Читайте також: Суд зобов'язав порушити справу про втручання Байдена в роботу Шокіна

Читайте також:Кучму визнали кращим президентом України: без професійної команди не було б успіху