Спорт
27 травня 2020
Повернення боксу: зіркові українці проведуть перші бої вже в кінці липня
Менеджер боксерів Максим Михайлов спільно з колегами з німецької компанії Facher Sportmanagement і української Top Boxing Generation готує для своїх підопічних вечір боїв у Києві.
news-image

Українські боксери Владислав Сіренко (13-0, 12 КО), Олександр Захожий (13-0, 10 КО), Петро Іванов (11-0-2, 7 КО) і Андрій Великовський (16-2-1, 10 КО) можуть повернутися в ринг в кінці липня в Києві.

Менеджер боксерів Максим Михайлов спільно з колегами з німецької компанії Facher Sportmanagement і української Top Boxing Generation готує для своїх підопічних вечір боїв у Києві. Про це повідомляє Luckypunch.net.

Також Михайлов повідомив попередніх суперників для своїх підопічних на цей вечір. Сіренку буде протистояти Павло Кроленко з Харкова, Захожому – Костянтин Довбішенко з Вознесенська, Іванову – Роман Шкарупа, а Великовскому – Руслан Щельов.

Трансляція шоу запланована на одному з провідних телеканалів.

Попереднє шоу Facher Sportmanagement мало відбутися 28 березня в Німеччині, але було перенесено через коронавірус.

Попередні поєдинки Сіренка, Захожого та Іванова

Владислав Сіренко у першому раунді переміг Івана Ді Берардіно з Італії. Це був бій за титул Eurasian Boxing Parliament. Сіренко проводив свій 13-й поєдинок у професійній кар'єрі. У попередніх 12 він переміг, при цьому 11 боїв закінчилися достроково.

Олександр Захожий одноголосним рішенням суддів переміг американця Кевіна Джонсона. Для Захожого це 13 перемога на професійному ринзі. 11 боїв українець виграв нокаутом.

Петро Іванов переміг словака Володимира Белуйського. Українець здобув перемогу технічним нокаутом в шостому раунді.

Раніше повідомляли, що фінал Кубка України з футболу відбудеться у Львові.

Зазначимо, збірна України проведе кіберфутбольний спаринг із командою Фінляндії у FIFA 20.

Читайте також:1 червня буде відновлена робота спортивних комплексів, фітнес-центрів та басейнів