Світ
2 березня 2015
Викрадач отримав по голові цеглиною, яку сам же кинув у вікно машини (відео)
Найбільш невдала спроба викрасти машину закінчилася для зловмисника нокаутом.
news-image

В Інтернеті з'явилося відео, на якому зафіксовано, як невдалий викрадач намагається розбити скло машини цеглою, пише Єдність.інфо.  Цегла відскакує від автомобіля і прилітає чоловікові в голову.

Як раніше повідомило видання Irish Independent, спроба викрадення мала місце в ірландському місті Дроеда. Дії зловмисника не тільки потрапили в об'єктив камери відеоспостереження, його помітив і господар машини - власник місцевого пабу Джеррі Бреді. Він спробував допомогти горе-викрадачеві, який від удару цеглиною знепритомнів. Однак той виявився невдячним.

"Прийшовши до тями, він піднявся і заявив, що йому потрібно 50 євро на таксі. Я сказав:" Не варіант. Мені тепер доведеться міняти скло ". Тоді він пообіцяв спалити мій паб", - розповів Бреді. Ще невдаха викрадач пообіцяв розповісти поліцейським, що власник машини напав на нього.

Читайте також:"Маленький троль" найбільш зворушливий суперлиходій у світі (відео)

Коли на місце події приїхали поліцейські, викрадач дійсно почав скаржитися, що Бреді його побив. Щоб це перевірити, правоохоронці вирішили подивитися запис з камери відеоспостереження.

"Ви б чули, як вони сміялися, коли подивилися це відео. Вони навпіл згиналися", - описав Бреді реакцію поліцейських.