Шоу-біз та культура
4 березня 2015
З Шерон Стоун зажадали 352 тис. доларів за прогул
MCSquared вимагає від актриси повернути гроші, виплачені їй за участь у кампанії проти нафтовидобувної корпорації
news-image

Американське піар-агентство MCSquared звернулося до суду з вимогою зобов'язати актрису Шерон Стоун повернути гроші, виплачені їй за участь у кампанії проти нафтовидобувної корпорації Chevron в Еквадорі. Про це повідомляє Є | Єдність.інфо з посиланням на Bloomberg.

Актриса повинна була з'явитися в квітні 2014 на заходах агентства, але не приїхала, пославшись на проблеми зі здоров'ям.

MCSquared вимагає від Стоун і її агентів виплатити 352 000 доларів. З них 275 тисяч - її гонорар, а ще 77 тисяч - витрати компанії на організацію поїздки: авіаквитки першого класу, готель класу люкс для актриси і трьох супроводжуючих осіб, послуги перукарів, візажистів і персональних гідів.

Позов MCSquared був поданий 24 лютого. Агентство стверджує, що вони неодноразово платили знаменитостям за поїздки в Еквадор і публічну критику Chevron. Крім Стоун, за інформацією компанії, в акціях брали участь Міа Ферроу і Денні Гловер. У вересні 2014 року Ферроу написала в Twitter, що їй заплатили за виступ в Еквадорі, підкресливши, що вона б «не поїхала, якби не вірила в цю справу». Пізніше твіт був видалений.

Нафтовидобувна корпорація тим часом скористалася скандалом, який виник, щоб похитнути впевненість громадськості у своїй причетності до забруднення еквадорської природи.

«Те, що піарники, яких найняла Республіка Еквадор, щоб очорнити Chevron, судяться з Шерон Стоун через її відмову брати участь у їх кампанії, зайвий раз доводить, що це шахрайство», - прокоментував ситуацію представник Chevron Морган Крінкло. Він також додав, що всі разом - проплачені знаменитості, підкуплені співробітники суду, справа про неіснуюче забруднення - це добре спланована на державному рівні афера, спрямована на те, щоб вимагати компенсації у Chevron.

Читайте також:Будівля Музею мадам Тюссо в Лондоні хочуть продати