Світ
6 березня 2015
Американка віддала близько 2 мільйонів доларів віртуальному коханцю, якого ніколи не бачила
Американка на ім'я Сара звернулася в популярне телешоу з проханням відшукати її зниклого коханця, якого жінка жодного разу не бачила
news-image

Жінка звернулася на передачу Dr Phil і ​​розповіла глядачам свою історію в надії, що хтось допоможе їй відшукати чоловіка, пише Є | Єдність.інфо із посиланням на Depo.ua.

За словами Сари, 18 місяців тому вона познайомилася на сайті знайомств з чоловіком на ім'я Кріс Олсен.

«Він був настільки привабливим, що я не могла повірити в те, що він заговорив зі мною», - зазначає Сара, додаючи, що він поводився дуже гідно і обсипав її компліментами.

З тих пір пара щодня годинами говорила по телефону, чоловік розповідав коханій про своє життя. За його словами, він народився в Італії, але близько 18 років тому емігрував до США. Там він почав кар'єру і через якийсь час був відправлений до Південної Африки по роботі.

Почуття, що спалахнуло між коханцями, було настільки сильним, що жінка не пошкодувала на нього 1,4 мільйона доларів, коли чоловік попросив про фінансову допомогу. Вона сплачувала Крісу Олсену  за готелі, оренду квартир, висилала гроші, коли у нього вкрали кредитку, оплачувала юристів, які повинні були допомогти йому впоратися зі справами. Крім того, закохана жінка навіть заплатила 550 тисяч доларів застави, коли виявилося, що чоловіка засадили у в'язницю.

За словами Сари, коли вони познайомилися, чоловік говорив з італійським акцентом, однак за час спілкування його говір не раз змінювався. Втім, це жінку досі не бентежить: вона стверджує, що він просто асимілювався з англомовних середовищем.

Чоловік обіцяв Сарі приїхати і обов'язково повернути всі позичені у неї гроші, проте так чомусь цього і не зробив. Але жінка не втрачає надію.

«Я впевнена, що Кріс зробить мене своєю дружиною», - зазначає вона.

До слова, жінка вже двічі була заміжня, і обидва рази невдало. Але вона каже, що ніколи не втрачала надії знайти кохання.