Події
6 березня 2015
Стан постраждалих від вибуху комбата "Слобожанщини" та його дружини стабільний
Слідство розглядає кілька версій за фактом вибуху, основна - терористичний акт
news-image

Стан здоров'я командира спеціального батальйону патрульної служби міліції "Слобожанщина" Андрія Янголенко і його дружини Інни, які постраждали в результаті вибуху автомобіля, стабільний і побоювань не викликає, повідомляє заступник міського голови Світлану Горбунову-Рубан.

За її даними, постраждалі доставлені в міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги ім. А.Мещанінова, пише Є | Єдність.інфо з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"У чоловіка медики діагностували осколкове поранення руки, у жінки - осколкове поранення спини. Стан їхнього здоров'я стабільний і побоювань не викликає", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні, 6 березня, в Харкові на вулиці Познанській, 2 під час руху вибухнув автомобіль Volkswagen Transporter, що належить командиру батальйону "Слобожанщина" Андрію Янголенку. За попередніми даними, є щонайменше двоє постраждалих. Місцеві жителі в соцмережах пишуть, що вибух було чути в декількох мікрорайонах Салтівки, в деяких будинках задрижали вікна.

Брат потерпілого, командир спеціального батальйону патрульної служби міліції "Харків-1" Сергій Янголенко заявив, що, за попередньою інформацією, машина Янголенка вибухнула в результаті спрацьовування магнітної міни:

"Машина була замінована. За попередньою інформацією, це магнітна міна".
"Ще одна міна знайдена на місці вибуху поряд з машиною. Зараз вибухотехніки будуть її детонувати", - додав Янголенко.

У свою чергу, радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко зазначив, що слідство розглядає кілька версій за фактом вибуху, основна - терористичний акт.

Радник голови СБУ Маркіян Лубківський заявив, що життю Янголенка і його дружини нічого не загрожує, їм надається невідкладна медична допомога. Він також зазначив, що СБУ поки не трактує цей випадок.