Шоу-біз та культура
19 березня 2015
Будинок телеведучого закидали чотирма тисячами рулонів туалетного паперу (відео)
Відомий жартівник Роман Етвуд, що живе по сусідству з журналістом, підготував цей розіграш за допомогою цілої команди однодумців
news-image

Американський телеведучий Хауи Мендел сильно здивувався, коли, приїхавши додому з роботи, побачив, що його будинок цілком покритий туалетним папером повідомляє Єдність.інфо з посиланням на Hollywood Life.

На опублікованому нижче відео відображено, як підганяється до каліфорнійської вілли Мендела вантажівка, забита туалетним папером.

Молоді люди всіляко розважаються, розвантажуючи машину. Цікаво, що серед організаторів розіграшу веселиться і син телеведучого. А дружина Мендел, яка знаходилася в будівлі у момент розвантаження, здається, не мала нічого проти такого неоднозначного жарту. Закидавши будинок телеведучого папером, молоді люди сховалися і стали чекати, коли господар будинку повернеться з ділової поїздки.

"Ви що, жартуєте?" - Запитав власник особняка, як тільки вийшов з машини. "Не знімай це! Прибери фотоапарат. Думаєш, це смішно?" - Запитав журналіст, який приїхав разом з ним чоловіка, який дістав камеру, як тільки побачив, що сталося з будинком його друга.

Коли Мендел, здається, вже був готовий викликати поліцію, з-за кущів з'явився Роман Етвуд і взяв всю провину на себе. Журналісту не залишалося нічого іншого, як посміятися разом зі своїм сусідом. Викладене 15 березня відео подивилися понад 6 мільйонів разів.