Війна
20 березня 2015
Міст через Сіверський Донець у Станиці Луганській повністю зруйнований - Москаль
Наразі як автомобільний проїзд, так і пішохідний прохід по мосту неможливий
news-image

Вчора (19.03) близько 6-ї години вечора позиції українських військових поблизу мосту через Сіверський Донець у Станиці Луганській були обстріляні снайпером бойовиків, повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на офіційний сайт голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"Після відкриття вогню у відповідь між двома сторонами спалахнула перестрілка із застосуванням автоматів, кулеметів, гранатометів та мінометів. В ході бойових дій посередині мосту пролунав потужний вибух, у результаті якого перекриття обвалилися у воду. Зараз як автомобільний проїзд, так і пішохідний прохід по мосту неможливий", - йдеться у повідомленні голови Луганської ОДА.

Нагадаємо, що частково міст у Станиці Луганській був підірваний у січні цього року, а минулого понеділка (16.03) терористи, перейшовши на контрольований Україною берег, спробували побудувати тут свій блокпост.

Офіційний проїзд через міст у Станиці Луганській був закритий розпорядженням голови Луганської ОДА Геннадія Москаля на початку цього року. 

Читайте також: В Станиці Луганській бойовики "ЛНР" будують укріплення на березі Сіверського Донця, що контролюється Україною - Москаль