Світ
23 березня 2015
Подробиці з секретної лабораторії Apple (відео)
Лабораторія компанії зібрала одну з найбільших у світі баз знань про те, що відбувається з людським організмом під час тренувань
news-image

Apple майже два роки тому створила секретну лабораторію, в якій її співробітники займалися фітнесом, допомагаючи в розробці смарт-годинника Watch. Напередодні надходження гаджета в продаж корпорація запросила в цей високотехнологічний "спортзал" телевізійників повідомляє Єдність.інфо.

Журналістам програми "Доброго ранку, Америка" телеканалу ABC показали непримітну офісну будівлю в Купертіно, в якому розташовується щось дуже схоже на звичайний фітнес-клуб. Відвідувачі крутять педалі велотренажерів, тренуються на симуляторах греблі або просто займаються йогою. Головна відмінність: на кожному надіті численні сенсори і маска, яка відстежує зміни в диханні.

За словами старшого віце-президента Apple Джеффа Вільямса, співробітники Apple що погодилися взяти участь у роботі лабораторії  знали, що беруть участь в тестах нового пристрою. Проте їм не повідомляли, що мова йде про Apple Watch - годинник надягали на "піддослідних", лише ретельно замаскувавши гаджет.

У лабораторії навіть створені спеціальні "кліматичні камери". Вони дозволяють оцінити роботу Apple Watch і відмінності в змінах фізичних параметрів випробовуваних в залежності від температури і вологості навколишнього середовища. За словами директора Apple затехнологій фітнесу та здоров'я Джея Бланика, спеціальна лабораторія компанії зібрала одну з найбільших у світі баз знань про те, що відбувається з людським організмом під час тренувань. При цьому дослідження, зазначив він, обов'язково будуть продовжені.