Шоу-біз та культура
25 березня 2015
Памела Андерсон: причиною розлучення став «нудний» секс з чоловіком
Розгляд справи про розлучення призначено на 3 квітня.
news-image

Памела Андерсон і Рік Саломон розлучаються, пише Є | Єдність.інфо .

Шанувальники пари зламали голову в пошуках розгадки причини розлучення. Згодом актриса повідала про те, що привело її подружжя до краху. Пем зізналася, що її обтяжував прісний секс з чоловіком. Виявляється, вона навіть писала йому повідомлення, в якому просила зробити їх інтимне життя святом.
Нагадаємо , що Памела Андерсон і Рік Саломон вже не вперше бути одруженими.  Актриса вже втретє подає документи на розлучення зі своїм чоловіком Ріком Саломоном.  Стосунки між подружжям остаточно розладналися

За інформацією порталу People Памела вже заповнила папери, а розгляд справи було призначено на 3 квітня. Повідомляється, що 47-річна зірка переживає і навіть налякана з тієї причини, що не знає, "на що може бути здатний Рік" по відношенню до неї. Видання запевняє, що раніше Памела піддавалася домашньому насильству з боку чоловіка. Коли в лютому Памела подала на розлучення з Ріком, вона зазначила, що "його поведінка повністю вийшла з-під контролю, і він змусив її побоюватися за власну безпеку". Крім того, Андерсон додала, що Саломон постійно ображав її, абсолютно не соромлячись у виразах.

До слухання справи про розлучення залишається все менше часу, а тепер Памела отримує вкрай образливі листи від чоловіка. В одному з таких листів, відправлених зірці на електронну пошту, Рік назвав її "серійною вбивцею дітей разом з усіма її чоловіками". При цьому, Саломон зазначив, що Андерсон мріяла народити від нього дитину.

Читайте також:Памелу Андерсон після пластики не впізнати

Крім цього, сама Памела заявила, що Рік Саломон погрожував розповсюдженням її фотографій, знятих в оголеному вигляді. За словами зірки, робив він це для того, щоб продемонструвати владу над Памелою в тому випадку, якщо вона не буде підкорятися всім його вимогам.