Світ
25 березня 2015
Пілоти відмовляються літати на Airbus
Екіпажі відмовилися проводити посадку на аналогічні літаки через кілька годин після того, як впав A320
news-image

Вчора ввечері пілоти почали бойкотувати літаки Airbus, оскільки слідчі не можуть пояснити, чому літак врізався у Французькі Альпи. Про це повідомляє Є | Єдність.інфо з посиланням на The Times.

Повідомляється, що пасажири в аеропортах "Хітроу", "Стенстед", в Манчестері і в аеропортах Німеччини опинилися в скрутному становищі, коли екіпажі відмовилися проводити посадку на аналогічні літаки через кілька годин після того, як борт A320, що належав лоукостеру Germanwings, врізався в скелю на швидкості близько 500 миль на годину.

Пілоти Germanwings відмовляються летіти з особистих причин. Однак побоювання з приводу A320 - літака, що потрапив у катастрофу, зробленого у 1991 році, термін служби якого в авіакомпанії наближався до закінчення - зросли вчора ввечері. В понеділок він був на кілька годин виведений з експлуатації задля ремонту.

Серед найбільш ймовірних причин авіакатастрофи, які зазначаються виданням, - відмова обох двигунів, нестача кисню у екіпажу та відмова автоматичної системи управління польотом.

Читайте також:У Франції розбився пасажирський Airbus A320 (оновлено)