Події
26 березня 2015
Найкрупніший європейський лоукост перевізник припиняє свою діяльність в Україні
Wizz Air Holdings Plc разом із дочірніми компаніями, Wizz Air або "Група" буде продовжувати реструктуризацію діяльності в Україні.
news-image

Як повідомляє  Є | Єдність.інфо із посиланням на прес-службу компанії, з 20 квітня 2015 WizzAirHungary буде виконувати вісім рейсів в Україну і з України.

4 червня 2015 відбудеться відкриття бази в Києві, на якій базуватиметься один літак AirbusA320. Також 20 квітня авіакомпанія "Візз Ейр Україна", яка в даний час виконує 16 рейсів на двох літаках, припинить свою діяльність, - повідомили у компанії. 4 червня 2015 відбудеться відкриття бази в Києві, на якій базуватиметься один літак AirbusA320. Також 20 квітня авіакомпанія "Візз Ейр Україна", яка в даний час виконує 16 рейсів на двох літаках, припинить свою діяльність, - повідомили у компанії.

Другий літак Airbus A320, який зараз базується в Києві, буде переміщений на нову базу Wizz Air в Кошице, Словаччина, і буде виконувати рейси з Кошице в Мілан Бергамо і Шеффілд-Донкастер з початку червня 2015 року.

У продовження скорочення авіапарку "Візз Ейр Україна" торік знадобилася подальша оптимізація та реструктуризація активностей Wizz Air в Україні. Це пов'язано з триваючою нестабільністю в Східній Україні, девальвацією і нестабільністю місцевої валюти і впливом контролю обміну валюти. Wizz Air Hungary намагатиметься зменшити вплив даних факторів і дозволить Wizz Air залишитися однією з ключових авіакомпаній на українському ринку.

Проте, у компанії підкреслили, що будуть готові повернутися до України, коли ситуація на ринку покращиться.

Рейси, що будуть скасовані через закриття лоукосту:

Київ - Барселона Жирона

Київ - Валенсія

Київ - Кутаїсі

Київ - Москва

Київ - Мілан Бергамо

Київ - Неаполь

Київ - Венеція Тревізо

Львів - Мілан Бергамо

Львів - Неаполь

Львів - Венеція Тревозо

Читайте також:Пілоти відмовляються літати на Airbus