Спорт
31 березня 2015
В Україні вперше відбудеться міжнародний MMA турнір CAGE ENCOUNTER #3
4 квітня у київському Палаці спорту глядачі будуть спостерігати за 15 видовищними поєдинками зiрок MMA з 15 країн свiту.
news-image

4 квітня у Києві відбудеться наймасштабніший  міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств за версією WorldWFC  CAGE ENCOUNTER #3, пише Є | Єдність.інфо. 

На київському турнірі вперше  в Україні  зустрінуться зірки світового ММА (англ. Mixed Martial Arts - змішані бойові мистецтва – ред.) з 15 країн світу. Окрім українських спортсменів, очікується прибуття бійців з Конго, Білорусі, Росії, Молдови, Бразилії, Грузії, Марокко, Вірменії, Словаччини.

Глядачі побачать 15 захоплюючих поєдинків  зiрок MMA, а головним боєм вечора стане реванш за пояс чемпіона свiту за версією WWFC між бійцями Хасаном Асхабовим  та Дам'єнном Лапілусом.

Крім того, організатори обіцяють прикрасити турнір  своєрідною «родзинкою». А саме – жіночим боєм  мiж француженкою Валерi Домерк та українкою Лiонелою Погл.

Оскільки змагання такого високо рівня не проходять без залучення зірок світового рівня, український турнір також не став виключенням.  Медіаобличчям турнiру став  репер  XLDELUXE,  а серед запрошених селебрiтi – світова  зірка, голiвудський актор Саiд Тагмауi (Saïd Taghmaoui) та Mike Markham (зiрковий рiнг-анонсер).

Слід зазначити, що світова ліга MMA WorldWFC свою роботу в Україні розпочала  лише рік потому, у 2014 році, а  вже сьогодні українські турніри вийшли на рівень світового стандарту. Тепер це видовищні заходи світового рівня, в рамках яких найбільш рейтингові бійці всіх країн можуть отримати право вийти в гекасон WWFC - найбільший у світі шестикутник для боїв ММА, зроблений за спецзамовленням ліги WWFC - 11 метрів.

Захід проходить за підтримки Мiнiстерства молоді та спорту України і відбувається під гаслом «Переможе Україна»!