Спорт
31 березня 2015
У Росії почалося цькування Тимощука за те, що він провідав поранених бійців АТО
Російські ЗМІ почали інформаційну війну проти гравця збірної України і пітерського «Зеніту» Анатолія Тимощука за те, що він під час поїздки на батьківщину провідав поранених бійців ВСУ.
news-image
«Півзахисник пітерського «Зеніту» Анатолій Тимощук, який виступає також за збірну України з футболу, вирішив здійснити дивний хід. Напередодні матчу з Іспанією у відбірковому турі Євро-2016 він приїхав до поранених київських силовиків в госпіталь і сфотографувався з одним з них. Фото було опубліковано в одній із соціальних мереж», – наголошується в репортажі російського телеканалу «Lifenews», передає Є | Єдність.інфо.

При цьому російське ЗМІ нагадує, що зарплата Тимощука в «Зеніті» складає близько 3 млн євро на рік і цікавиться у «Зеніта», чи понесе покарання Анатолій за свій вчинок.

До честі ФК «Зеніт», прес-служба клубу відмовилася коментувати дії Тимощука, відзначивши тільки, що «це його особиста справа».

«Ми не стежимо за гравцями і їх кожним рухом у вільний час», – йдеться в повідомленні клубу.

Напередодні відомий футбольний тренер Анатолій Бишовець заявив, що дні українського півзахисника в Петербурзі добігають кінця.

Читайте також: Футболісти збірної України провідали поранених бійців АТО та візьмуть вояків на євроматч з Іспанією (фото)