Війна
6 квітня 2015
Болотов зізнався, що давно займався підривною діяльністю на Луганщині (ВІДЕО)
Терорист Валерій Болотов зізнався, що з 2013 року займався підривною діяльністю проти України.
news-image

Луганські терористи зізнались у старих гріхах, передає Є | Єдність.інфо. Розповідаючи у інтерв’ю про події річної давнини – захоплення приміщення СБУ у Луганську, терорист Валерій Болотов повідомив про те, що організацією свого бандформування займався ще у 2013 році, коли люди вперше вийшли на майдан.

За словами Болотова, після того як він зібрав достатню кількість людей, його одразу запідозрили українські спецслужби. Тому свій штаб вони зробили мобільним, щоб їх не могли “вичислити”. Діяльність проросійської 5-ї колони загрожувала безпеці у регіоні, тому СБУ почала арешти членів його банди.

За словами Болотова, у відповідь вони почали 6 квітня штурмувати Луганське СБУ. Всупереч йому інший терорист Владлен Заруба стверджує, що захоплення приміщень спецслужби було спонтанним. Як і всі терористи рік тому, вони стверджують, що вийти проти законної влади їх спровокували “ленінопади” та "свавілля" української влади.

Розповіли терористи і про таємні переговори українських політиків, наприклад Турчинова та Парубія, які намагалися їх змусити скласти зброю чи навіть “підкупити”. Однак, за їх словами, прихильники російської окупації на той час вимагали лише федералізації країни та Донбасу.

Читайте також: Відеофакт: Втікач Болотов створює фонд