Війна
10 квітня 2015
До Брянки перекинули штурмову бригаду російських солдатів
Росія продовжує поставляти терористам військову техніку та бойовиків.
news-image

Як передає Є | Єдність.інфо, у зоні проведення антитерористичної операції зафіксовано зростання транспортного потоку серед російських терористів.

Група "Інформаційний опір" повідомляє, що на Луганщині помітили 51 одиницю військової техніки, що приїхала з Росії. Крім того, зафіксовано перекидання штурмової роти із 70 чоловік російських кадрових військових. Підрозділ зараз знаходиться в районі Бранки Луганської області. На перегоні Олександрівське-Алчевськ-Дебальцеве зафіксовано 3 транспортних колони, в кожній не менше 10 критих вантажних армійських автомобілів.

Також експерти повідомили про інтенсивний рух вантажного транспорту в Донецькій області від Старобешевого, Комсомольского до Тельманового та Докучаєвська. Таким чином здійснюється перекидання матеріально-технічних ресурсів та майна ротної тактичної групи.

Триває також перекидання через Макіївку і Єнакієво на Ясиновату і в Куйбишевський і Київський райони Донецька боєприпасів і палива. Відзначено 22 транспортні одиниці, які слідували декількома колонами.

Читайте також: Російські окупанти просуваються вглиб української території (ВІДЕО)