Світ
10 квітня 2015
Михалкову і Кончаловському не дадуть грошей на фастфуд
Мережа ресторанів "Їмо вдома" претендуватиме на участь в існуючих механізмах підтримки малого та середнього бізнесу в загальному порядку.
news-image

Проект "Їмо вдома", ініційований Андрієм Кончаловським і Микитою Михалковим, не вимагає бюджетної підтримки. Про це повідомила журналістам прес-секретар віце-прем'єра Аркадія Дворковича Алія Самігулліна, передає Є | Єдність.інфо.

Механізми малого та середнього бізнесу, на які може претендувати проект, не нові, вони всі прописані в законі. Йдеться про податкові пільги, — сказала Самігулліна.

За словами прес-секретаря, Дворкович провів нараду з питання фінансування проекту за дорученням президента.

Учасники наради обговорили параметри проекту, що передбачає створення мережі кафе-кулінарій, де будуть використовуватися екологічно чисті продукти.

Було підтверджено, що для реалізації проекту не потрібно бюджетної підтримки. Проект буде претендувати на участь в існуючих механізмах підтримки малого та середнього бізнесу в загальному порядку, - повідомила Самігулліна.

Як відомо, режисери Андрій Кончаловський та Микита Михалков просять державу посприяти у створенні національної мережі громадського харчування, яка має стати альтернативою мережам фастфуду.

Читайте також: Міхалков і Кончаловський попросили у Путіна мільярд на створення національної мережі кафе під брендом "Їмо вдома"