Світ
11 квітня 2015
Французька сім'я купила дитину за 8000 євро
У французькому місті Марсель розгорається скандал навколо судового процесу, пов'язаного з торгівлею дітьми.
news-image

Сімейна пара Майк і Кармен Горан звинувачуються в тому, що в 2013 році придбали в емігрантів з Румунії немовля, віддавши за нього стару машину BMW і 8 тисяч євро, повідомляє Independent.

28-річний Майк Горган і його 27-річна дружина Кармен факт покупки дитини не заперечують. При цьому подружжя не вважає себе злочинцями.
 

Ми не розуміємо, в чому саме нас звинувачують. Ми хотіли дитині тільки добра. Ми врятували його від бідності. Без нас у нього не було б майбутнього, його справжні батьки не в змозі забезпечити немовляті гідне життя, - заявив на суді Майк Горган.

Пара розповіла, що куплений ними малюк був сьомим в сім'ї. Батьки дитини самі запропонували французам цю угоду, оскільки коштів на виховання немовляти у них не було. За словами подружжя Горган, ця пропозиція стала справжнім подарунком долі, бо завести власних дітей подружжя безуспішно намагалося протягом останніх десяти років.

Румунська сім'я свою провину заперечує, стверджуючи, що не продавала свою дитину, а подарувала його подружжю Горган. Якщо вина багатодітних батьків все ж таки буде доведена, їм загрожує до 10 років в'язниці.

Читайте також: Хіт мережі: Як приспати дитину за 40 секунд (відео)