Спорт
12 квітня 2015
Марадона зрівняв ван Гала з дияволом
Один з найкращих гравців в історії світового футболу Дієго Марадона порівняв головного тренера "Манчестер Юнайтед" Луї ван Гала з дияволом.
news-image

Як повідомляє Є | Єдність.інфо, один з найкращих гравців в історії світового футболу Дієго Марадона порівняв головного тренера "Манчестер Юнайтед" Луї ван Гала з дияволом за його ставлення до деяких гравців, зокрема, до нападника збірної Колумбії Радамеля Фалькао. Про це повідомляє Mirror.

"Ван Гал - поганий хлопець і більше за інших заслуговує порівняння з дияволом. Фалькао зіграв не так багато матчів, щоб влитися в колектив після важкої травми. Йому потрібен час на адаптацію", - зазначив Марадона.

Колумбієць не зміг знайти спільну мову з ван Галом, який рідко випускав його в стартовому складі. У лютому Фалькао був переведений в молодіжну команду і повернувся звідти лише через місяць. В останніх іграх латиноамериканець виходить лише на заміну.

У нинішньому сезоні англійської прем'єр-ліги 29-річний нападник, який перейшов влітку 2014 року в "МЮ" з "Монако" на правах оренди, провів три повних матчі.