Політика
12 квітня 2015
Козак Гаврилюк: «Перед новими депутатами є дуже велика спокуса» (відео)
Михайло Гаврилюк розповів, що у Верховній Раді нових депутатів «спокушають грошима та владою».
news-image

Активіст Майдану, а тепер парламентар від партії «Народний фронт» Михайло Гаврилюк розповів Радіо Свобода, що у Верховній Раді нових депутатів «спокушають грошима та владою».

А також про те, на якій машині він їздить, як здійснює свої депутатські повноваження, чи збирається вчитися й чи знає у парламенті «чистих» людей, передає Є | Єдність.інфо.

Більшість колег знають, що таке совість і по совісті працюють. Зараз перед усіма новими депутатами, які увійшли у Верховну Раду, є дуже велика спокуса. Це гроші і влада. Поки, на цей час, парламент працює на людей. На благо нашої держави. Думаю, що люди, які прийшли з Майдану, люди, які прийшли з АТО (наші комбати), вони, все ж таки, не спокусяться на ці гроші - сказав Гаврилюк.

За словами парламентаря, його неодноразово  «спокушали» грошима. 

А я відповідав, що не для того проливали ми кров на Майдані, й зараз наша кров не для того проливається, щоб я збагатився. Гроші, думаю, пропонують усім... Якщо якийсь закон треба пролобіювати, або щось протягнути. Або додати голосів. Або щось прикрити... Там є свої схеми, своя праця і перетягування на свою сторону. Суми, я зараз не буду озвучувати. Але як будуть ще набридати, то скажу в ефірі, - повідомив Гаврилюк.