Світ
15 квітня 2015
Китайський військовий наготував дружині страв на цілий рік
Готуванням Інь займався весь останній тиждень своєї відпустки.
news-image

В мережі 26-річну вчительку Цао Май з китайського міського округу Аньшунь називають найщасливішою жінкою на світі. А все тому, що її чоловік Інь Юньфенг перед своїм поверненням на службу у тибетську військову частину приготував їй їжі на цілих 12 місяців, передає Є | Єдність.інфо.

Військовий бачить свою дружину всього лише раз на рік. І під час останнього приїзду додому він помітив, наскільки вона зайнята роботою. На готування часу у неї зовсім не залишається.

Щоб дружина не харчуватися тільки локшиною швидкого приготування, Інь вирішив потішити її домашньою їжею, яку він дбайливо розділив заздалегідь на маленькі порції, упакував і склав у морозильники родичів і сусідів.

Повідомляється, що готуванням Інь займався весь останній тиждень своєї відпустки.

У підсумку він наліпив 1000 пельменів і приготував ще близько 70 інших страв, включаючи більше 100 літрів її улюбленого супу.

Я була готова до такого життя, до того, що він буде рідко бувати вдома, але я не очікувала, що буде настільки важко. Але, незважаючи на всі труднощі, я буду продовжувати підтримувати його і піклуватися про його сім'ю. Їжі, яку він приготував, вистачить мені на цілий рік. І, коли я думаю про те, як він любить мене і піклується про мене, на душі одразу стає світліше, - говорить Цао.

Крім цього, в якості сюрпризу Інь купив багато інших ласощів і сховав їх по всьому будинку. 

Я сподіваюся, що до того часу, як вся їжа закінчиться, я буду вже вдома, - написав Інь у своїй записці.