Київ
16 квітня 2015
Опалювальний сезон у столиці завершено у відповідності до регламентів, - експерт ЖКГ
15 квітня завершився процес відключення столичних будинків від опалення.
news-image

Як повідомляє Є | Єдність.інфо,  опалювальний сезон у столиці завершено. 

За словами заступника голови ГО «Центр правової допомоги «ІСКРА» з питань ЖКХ Олексій Заїка, загалом Кличко впорався із завданням забезпечити місто теплом у відповідний період року. 

Варто зазначити, що йому це вдалося незважаючи на загальну складну ситуацію у вітчизняній енергетиці та посилення кризових явищ в економіці. Адже багато експертів прогнозували, що цей сезон буде дуже проблемним у цьому плані, але мерія не дозволила виникнути суттєвим збоям у забезпеченні киян теплом, - таку оцінку столичній владі дає Олексій Заїка.

Експерт вважає, що опалювальний сезон завершено у відповідності до технічних регламентів та погодних показників.

Варто відзначити індивідуальну роботу у цьому питанні з ОСББ, ЖБК та об’єктами соціальної інфраструктури, які могли подати персональну заявку та відключитися від опалення раніше нормативного терміну та зекономити відповідні кошти.

Наразі залишилося відповідно до технічного регламенту зупинити систему центрального опалення.

Нагадаємо, що з 8 квітня у столиці прийнято рішення про завершення опалювального сезону і розпочато припинення подачі тепла в адміністративні будівлі міста. 14-го квітня, після того, як протягом трьох днів температура повітря не опускалася нижче +8С, тепло припинили постачати й до житлових будинків.

Читайте також: Яценюк пообіцяв штрафувати за гарячі батареї у спеку