Суспільство
18 квітня 2015
У Донецьку запропонували назвати вулицю іменем Олеся Бузини
Він звернувся до жителів міста з питанням, яку саме вулицю вони хотіли б перейменувати.
news-image

Чиновник так званої Донецької народної республіки, глава Київського і Куйбишевського районів Донецька Іван Приходько запропонував назвати одну з вулиць міста ім'ям убитого в Києві журналіста і письменника Олеся Бузини, передає Є | Єдність.інфо з посиланням на РІА «Новости».

Був по-звірячому вбитий самий російський письменник і історик України Олесь Бузина! Він не втік і не сховався, він продовжував говорити правду і загинув за неї! Його ім'я не повинно бути забуте ніколи. Ми повинні пам'ятати своїх героїв. Пропоную назвати вулицю в Донецьку на честь Олеся!,- заявив Приходько.

Він звернувся до жителів міста з питанням, яку саме вулицю вони хотіли б перейменувати, а також пообіцяв «вийти на керівництво республіки і міста з цією пропозицією».

Раніше глава МВС України Арсен Аваков заявив, що відомство відкрито опублікує всі підсумки розслідування вбивства українського журналіста Олеся Бузини.

Журналіст Олесь Бузина був застрелений вранці 16 квітня. Напередодні ввечері в Києві біля свого будинку був убитий екс-депутат Ради від Партії регіонів Олег Калашников.

Читайте також: Олесь Бузина незадовго до вбивства заявив, що його життя в небезпеці (відео)