Події
19 квітня 2015
Анфіса Чехова звернулася до покійного Олеся Бузини в соцмережах
Телеведуча Анфіса Чехова написала листа своєму покійному колезі.
news-image

На своїй сторінці в інстаграм відома ведуча Анфіса Чехова написала послання Олесеві Бузині, інформує Є | Єдність.інфо.

Чехова працювала з журналістом на телепроекті «Холостяк. Як вийти заміж». Вбивство колеги шокувало її і вона звернулася до покійного в соцмережі.

"Дорогий Олесь Бузина, я знаю, що ти мене вже не прочитаєш. Сьогодні, як грім серед ясного неба, прозвучала для мене новина, що тебе більше немає. Я знайшла єдину нашу спільну фотографію з програми, де ми колись познайомились з тобою і працювали разом. Ти на ній, на жаль, спиною, тієї самої спиною, якою ти не боявся повертатися навіть до тих, хто міг в неї вистрілити. І це сталося. Я дуже далека від політики, і не дивлюся новини, тому звістка про твою смерть дійшла до мене із запізненням.", - написала зірка.

Ведуча зазначила, що згадує той останній день, коли вони бачилися.

"Я була на восьмому місяці вагітності, ти як завжди зайшов до мене в гримерку, з трояндочкою і вкусняшками, ти при всій своїй зовнішній "похмурості" був дуже добрим, тактовним і турботливим чоловіком! Ми говорили про те, що закінчується сезон "Холостяка" і не відомо коли ми тепер побачимося, ми багато про що ще говорили, мені подобалося з тобою базікати, ти був геніальним і найцікавішим співрозмовником! Ти дуже тонко відчував людей і вмів розсмішити, ще ти з наївністю, властивою тільки дітям, наполегливо говорив правду в обличчя! Як приємну, так і гостру, як бритва! Ти і сам ходив по лезу бритви ... твоєю зброєю було слово, ти ним володів віртуозно ... але що воно проти пострілу в упор!",- пише Чехова.