Події
21 квітня 2015
Із аеропорту Одеси один із пасажирів збирався відлетіти до Стамбула, подав паспорт з переклеєним фото
Також вчора порушників із фальшивками затримали в пунктах пропуску «Болган» і «Шегені».
news-image

Учора в аеропорту Одеси прикордонники Одеського загону виявили порушника, який намагався незаконно перетнути кордон України, передає Є | Єдність.інфо із посиланням на прес-службу ДПС.

Інспектор прикордонної служби під час перевірки документів помітив, що один із пасажирів, який збирався відлетіти до Стамбула, подав паспорт, в якому було переклеєне фото. Наразі чоловіка, зі слів громадянина Таджикистану, затримано на 3 доби до встановлення особи, - йдеться в повідомлення відомства.

Крім того, ще одного порушника, який намагався потрапити в Україну по фальшивому документу, виявили учора прикордонники Могилів-Подільський загону у пункті пропуску «Болган». Спочатку у паспорті пасажира рейсового автобуса «Тирасполь-Москва» було виявлено заміну інформаційної сторінки. Згодом, за повідомленням молдовської сторони було встановлено, що паспорт, яким користувався пасажир, рахується як викрадений. До встановлення особи порушника також затримано.

Також не вдалося учора перетнути кордон по підробленому документу громадянина Румунії  нашому співвітчизнику. Прикордонники Мостиського загону затримали порушника у пункті пропуску «Шегині». За рішенням суду чоловіку доведеться сплатити штраф у розмірі 1700 гривень. Матеріали по затриманню передано до УМВС України в Львівській області.