Політика
21 квітня 2015
Ляшко: Порошенко йде стопами Януковича (відео)
Олег Ляшко з трибуни Верховної Ради висловив своє незадоволення роботою коаліції.
news-image

Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко з трибуни Верховної Ради висловив своє незадоволення роботою коаліції та загалом парламенту і зробив офіційну заяву про складання з себе повноважень координатора коаліції, передає Є | Єдність.інфо.

Склав повноваження координатора коаліції. Бо вона де факто не працює. Наша фракція Радикальної партії - категорично проти відновлення сталінських стандартів у прокуратурі і узурпації судової системи. Натомість разом з БПП голосують Клюєв, Ківалов, представники олігархічних груп Єрємєєва і Хомутинника. В коаліції з недобитками режиму Януковича нашої команди не буде - повідомив Ляшко на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Нагадаємо, що 8 квітня Ляшко змінив заступника голови фракції "Народний фронт" Андрія Тетерука на посаді координатора парламентської коаліції.

Відзначимо, координатор коаліції не обирається - керівники парламентських фракцій більшості по черзі займають цю посаду. Першим координатором коаліції був керівник фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко, за ним цю посаду обіймав Тетерук.

До коаліції Верховної Ради України входять фракції "Блок Петра Порошенка", "Народний фронт", "Об'єднання" Самопоміч","Батьківщина", Радикальна партія Олега Ляшка. 

Читайте також: Ляшко обізвав Лаврова "міністром з конячою мордою" (відео)