Ані Лорак пояснила в чому секрет сукні без білизни (фото)
Ані Лорак розкрила секрет ефекту сукні з кліпу "Кораблі".
news-image

Ані Лорак розкрила секрет ефекту сукні з кліпу "Кораблі", в якому вона виглядає ніби без нижньої білизни. Про це співачка написала на офіційній сторінці в Facebook, передає Є | Єдність.інфо.

Фанати Ані Лорак звинуватили співачку в розбещеності, так як в білому платті розріз збоку доходив до талії, відкриваючи глядачеві голе стегно. Як не дивно, вид оголеної ноги Ані Лорак обурив українських глядачів настільки, що співачці довелося виправдовуватися. Ані Лорак пояснила своїм фанатам, що не знімалася в кліпі без білизни, а просто одягла комбідрес.

Це унікальне плаття, створене спеціально для зйомок кліпу "Кораблі" дизайнером Назаром Дідиком. Пошито з особливої ​​тканини, яку привезли з Франції. Ручна робота. Тканина повинна була поглинати світло і ідеально підходити до задумок режисера Сергія Солодкого. 
Цей розріз, який викликав великий інтерес, насправді тільки створює ефект відсутності білизни. Звичайно ж, білизна є, тільки у вигляді спеціального комбідреса, на якому тримається сукня , - пояснила Ані Лорак.
Читайте також: Ані Лорак знялася в новому пристрасному кліпі Кіркорова (відео)