Політика
27 квітня 2015
Царьов стверджує, що в Україні готують війська СС (відео)
Олег Царьов впевнений, що Україна готується до війни.
news-image

Екс-нардеп України, “голова парламенту Новоросії” Олег Царьов в прямому ефірі російського телеканалу LifeNews порівняв Україну з Третім рейхом. Скандальний нардеп заявив, що фахівці НАТО готують не військових, а війська СС, передає Є.

Ось зверніть увагу, кого готують американські військові, з ким працюють американські військові, які приїхали на Україну? Батальйон Азов, Ягуар, Омега. Це ж не військові. Всі говорять в новинах, що проходять навчання американських і українських військових. Але вони готують не військових . Вони готують ескадрони смерті, вони готують війська СС, як для Гітлера. Це спеціалізовані батальйони, які в разі якихось заворушень займатимуться чистками, будуть займатися політичними розправами , – переконаний Царьов.

Колишній нардеп, коментуючи ситуацію в Україні, дійшов до того, що порівняв її з Третім рейхом і заявив, що Україна готується не до миру, а до війни.

Україна, як Третій рейх зараз. Знаєте, є держави, вони будуються за різними принципами. Ось Україна, як і Третій рейх, вона будується за ідеологічним принципом, тут все підпорядковано ідеології, – твердо впевнений Царьов.

Також Олег Царьов стверджував під час ефіру, що, можливо, під час 9 травня українська влада "буде розганяти ветеранів війни".