Події
29 квітня 2015
Добровольців "Правого сектору" оточили військові ЗСУ
Між добровольцями та військовими ведуться переговори.
news-image

28 квітня десантники 25-ї та 95-ї бригад Збройних сил України оточили базу Добровольчого українського корпусу "Правий сектор".

Як повідомляютється на сайті ДУК ПС, за кілометр від в'їзду на базу армійці з 25-ї бригади розбили блокпост.

Військові озброєні та укомплектовані боєкомплектами. Присутня бронетехніка, її озброєння направлене прямо на базу "Правого сектору". З протилежного боку під'їзду до бази такий самий блокпост розвернула 95-а бригада армійців.

"Безпосередньо біля нашої бази в районі Пісків знаходяться підрозділи ЗСУ, але не зрозуміло, що відбувається. Нагадаю, що останнім часом "Правий сектор" вів переговори з Міноборони і Генштабом з питання легалізації ДУК ПС. Нам обіцяли, що все буде нормально, тому сьогоднішня ситуація не зрозуміла. Зараз у нас є питання до тих, хто віддає накази оточувати базу ДУК, який з першого дня захищає країну на сході", - сказав керівник інформаційного центру "Правого сектора" Артем Скоропадський у коментарі УНІАН.

Керівник інформаційного центру "Правого сектора" також нагадав, що нещодавно лідер ДУК ПУС Дмитро Ярош погодився прийняти посаду радника глави Генштабу. За словами Скоропадського, на даний момент в оперативному режимі ведуться переговори з представниками ЗСУ.

"Ми чекаємо розвитку подій", - підкреслив він.

unian.net